Skip to main content
GOSSIP - LIFESTYLE

Άννα Βίσση: «Ποιος είπε ότι δεν μπορώ να βγω έξω με μια σχέση μου;»

Βίσση
 clock 13:00 | 09/11/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Fipster στο Λονδίνο και μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως αυτή την περιόδο είναι μόνη.

«Ποιος σου είπε ότι δεν μπορώ να βγω έξω με μια σχέση μου; Μπορώ, απλά δεν έχω σχέση. Έχω βγει πολλές φορές με σχέσεις μου, δεν είναι ότι κρύβω κάτι. Κακό είναι να έχεις σχέση; Δεν τα πιστεύω αυτά, πρέπει να είσαι αληθινός σε όλα σου. Δεν σκέφτομαι ότι θα με βγάλουν φωτογραφίες, με έχουν βγάλει πολλές φορές. Αν ο άλλος είναι κουτσομπόλης το κρύβεις. Μου συμβαίνει ό,τι ακριβώς συμβαίνει σε μια κανονική γυναίκα. Και σινεμά θα πάω και στον δρόμο θα περπατήσω και λούνα παρκ» ανέφερε αρχικά η Άννα Βίσση.

«Καθημερινά κάνουμε θυσίες από μικρές μέχρι μεγάλες. Γουστάρω που κάνω κάποιες θυσίες γιατί σημαίνει ότι αυτό που πιστεύω και θέλω να κάνω τη θυσία για κάτι, αξίζει. Είμαι ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή. Μια χαρά είμαι σε όλα μου. Δεν πιστεύω ότι αν δεν ήμουν τραγουδίστρια θα ήταν πιο εύκολες οι ερωτικές και φιλικές μου σχέσεις. Δεν ξέρω πως να το απαντήσω. Είμαι αυτή που είμαι. Είναι πάντα χημεία αυτό. Μια χαρά είναι οι σχέσεις μου με όλες. Τα λέω όλα στον Νίκο Καρβέλα. Τα πάντα. Μπορεί να μην του πω τις σκέψεις μου και τις ξέρει ήδη. Ξέρει πιο πολλά για μένα, είναι ο άνθρωπός μου. Όπως εγώ ξέρω τα δικά του»

Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για τον Δάνη Κατρανίδη

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis