Gossip - LifeStyle

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο μεγάλος χαμός, ο πόλεμος, η φυλακή

Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι έχουν στο μυαλό τους οι σεναριογράφοι για την επόμενη μέρα. Ωστόσο, τα spoiler για το τι θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες δεν λείπουν. Έτσι, πολλά ήταν αυτά που μάθαμε τις τελευταίες μέρες, με τα περισσότερα από αυτά να προκαλούν αίσθηση

Ο νέος πόλεμος στις Άγριες Μέλισσες

Είμαστε στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου στην οικογένεια των Σεβαστών, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι έτοιμοι να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι. Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση της αδελφής της και εκεί ξεκινάει ο πόλεμος. Με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι ότι αν πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι, θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Αυτή η εξέλιξεις συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες

Οι δυο τους παραπλανούν τον Κωνσταντή και την Δρόσω ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά στις Άγριες Μέλισσες την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέγιος είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, επιθυμεί πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι. Κάποια στιγμή ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις Άγριες Μέλισσες. Θα δούμε τη σύγκρουση να κορυφώνεται μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.

Η ανατροπή στη δίκη του Βόσκαρη

Ξεκινάει η δίκη του Μάνου Βόσκαρη και αυτό θα είναι η βασική πλοκή στις Άγριες Μέλισσες που θα μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτής, θα έχουμε μια καθοριστική επιστροφή από τα παλιά, του δεσμοφύλακα της Ελένης, του Λάζαρου Γκούμα. Θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον του Μάνου Βόσκαρη, για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές Θεσσαλίας. Αυτό ανατρέπει τα πάντα. Ωστόσο, θα έχουμε και άλλη μία μεγάλη ανατροπή.

Η Σοφούλα πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει και θα ψευδομαρτυρήσει στο δικαστήριο υπέρ του συζύγου της, θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και περιμένει να δει τις εξελίξεις. Στην πορεία, η Σοφούλα θα καταλάβει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος Βόσκαρης και θα έχει και τη βοήθεια του Άγγελου. Ξαφνικά, τη δεύτερη μέρα

Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες

τη δίκης έρχεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή, η οποία θα αλλάξει τα πάντα…

Πρέπει να εξαφανιστούν από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας έχει μάθει, στις Άγριες Μέλισσες, πως το κτήνος που βίασε την αδελφή του είναι ο Σωκράτης Θέμελης, αλλά οι κινήσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα πως γνωρίζει την αλήθεια. Ωστόσο, ο Θέμελης ανακαλύπτει πως ο Δούκας ξέρει και η συμπεριφορά του είναι αυτή που τον τρομάζει ακόμα περισσότερο. Ο Θέμελης είναι σίγουρος πως ο Σεβαστός θα γυρέψει εκδίκηση. Μάλιστα, όπως θα δούμε, αυτός ο τρόμος τον έχει κυριεύσει και τον οδηγεί σε ανεξέλεγκτες συμπεριφορές.

Gossip - LifeStyle

Οικονομάκου: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για το "Έλα στη θέση μου"

Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου  πρωταγωνιστεί στο «Έλα στη θέση μου» και  πραγματοποίησε τα τελευταία γυρίσματα στην σειρά.

Η Αθηνά Οικονομάκου  με μία ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο, όλους τους συντελεστές της σειράς για την συνεργασία καθώς αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης.

«Απόψε έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για εμένα. Τελευταία σκηνή από τον ρόλο της Φαίης Σταθάτου μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν και 2 πρώιμες αποχωρήσεις λόγω εγκυμοσύνης. Ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Οικονομάκου
Η ανάρτηση της Οικονομάκου

Η ανάρτηση της Οικονομάκου, by mariak

Διαβάστε επίσης Μαρινάκης - Καλπάκη: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας