Πολιτικό Παρασκήνιο

Χάκαραν το σάιτ του Αυγενάκη: Το γέμισαν με σήματα του Ολυμπιακού!

αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, η οποία εδώ και λίγη ώρα έχει πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης. 

Χάκερ έχουν εισβάλει στην ιστοσελίδα και την έχουν γεμίσει με το σήμα του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, έχουν αλλάξει και το όνομά της από avgenakis.gr σε Olympiakos F.C. E.O

Αλλαξαν το όνομά της ιστοσελίδας από avgenakis.gr σε Olympiakos F.C. E.O.
Αλλαξαν το όνομά της ιστοσελίδας από avgenakis.gr σε Olympiakos F.C. E.O.

 

Οι χάκερ, κατηγορούν ευθέως τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι υιοθετεί την «ατζέντα» της πειραιώτικης ΠΑΕ, ύστερα από την εισήγηση-σκάνδαλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Μιας εισήγησης που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο στις εμπλεκόμενες ΠΑΕ, όχι μόνο στον απλό φίλαθλο κόσμο, αλλά παίρνει και πολιτικές διαστάσεις, με «ομόσταβλους» του Αυγενάκη στη Νέα Δημοκρατία να διαφοροποιούνται και να δηλώνουν έτοιμοι να αποχωρήσουν, καθώς δεν θέλουν να βρίσκονται κάτω από την ίδια θέση με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

 

Αθλητικά

Αυγενάκης: «Στέλνουμε μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης ολόκληρης της αθλητικής οικογένειας»

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης ολόκληρης της αθλητικής οικογένειας έστειλε, για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:
 «Σήμερα, Δευτέρα 6 Απριλίου, είναι η Διεθνής Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη και ο διεθνής οργανισμός Peace And Sport δείχνει «White Card» (άσπρη/λευκή κάρτα). Σε αντιστοιχία με την κόκκινη και κίτρινη κάρτα που συμβολίζουν ποινές, η λευκή κάρτα χρησιμοποιείται ως σύμβολο δέσμευσης για την δημιουργία ειρήνης! Ουσιαστικά, πρόκειται για την Παγκόσμια ημέρα προώθησης της ειρήνης μέσα από τον αθλητισμό. Χρησιμοποιούμε τον αθλητισμό και τις αξίες του για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας μεταξύ τους. Πόσο δε αυτές τις ημέρες με την πανδημία, καθώς ο αθλητισμός είναι μια ουδέτερη και παγκόσμια πλατφόρμα που οφείλει να βοηθήσει στην τρέχουσα παγκόσμια κρίση της υγείας.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συμμετείχε στη δράση αυτή μέσω του εξής μηνύματος στα social media του (https://www.facebook.com/avgenakis.gr/, https://twitter.com/l_avgenakis , https://www.instagram.com/lefteris_avg/?hl=el):
«Συμμετέχω κι εγώ στην καμπάνια #PeaceandSport #WhiteCard Δείχνουμε την λευκή κάρτα #WhiteCard, επειδή πιστεύουμε στις αξίες του αθλητισμού! 
Ας γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως τον «πόλεμο του κορωνοϊού».
Στέλνουμε όλοι, την 6η Απριλίου, ένα μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης ολόκληρης της αθλητικής οικογένειας!» 
#ZiseAthlitika
Προτρέπουμε όλη την αθλητική οικογένεια της χώρας μας να συμμετάσχει σ’ αυτή την παγκόσμια δράση μέσω των social media, κρατώντας μια λευκή κάρτα, κάνοντας χρήση των #PeaceandSport #WhiteCard, αλλά και των #ziseathlitika  @ziseathlitika ως ετικέτες.»