Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ένα εκατομμύριο SMS σε 24 ώρες

απαγόρευση κυκλοφορίας

Ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συμμορφώθηκε απόλυτα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, χθες Δευτέρα εστάλησαν στον πενταψήφιο αριθμό 13033 περισσότερα από ένα εκατομμύριο μηνύματα, με τα 650.000 από αυτά να είναι σωστά και να εξυπηρετούν τους πολίτες στις μετακινήσεις τους, με βάση τα όσα προβλέπει η απόφαση της κυβέρνησης για περιορισμό των μετακινήσεων.

Το υπουργείο αναφέρει επίσης ότι το σύστημα για τα κινητά, που στήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, απέδωσε και είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε ακόμα περισσότερα αιτήματα, καθώς θα εξοικειώνονται ακόμα περισσότεροι πολίτες. Θετική ήταν και η ανταπόκριση στην πρωτοβουλία για τη συνεισφορά εθελοντών, στην μάχη με τον κορωνοϊό, καθώς ήδη πέντε 5.000 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα ethelontes.gov.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει τη λήψη νέων επιπρόσθετων μέτρων μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού. 

Ελλάδα

ΙΧ ληστών κατέληξε σε αυλή μετά από καταδίωξη (βίντεο)

ιχ ληστών

Ληστές μπούκαραν σε κατάστημα με ΙΧ και έκλεψαν ρούχα και παπούτσια στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από καταδίωξη το όχημα κατέληξε σε αυλές σπιτιών και οι ίδιοι εξαφανίστηκαν!

Τι δήλωσαν για το περιστατικό στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα οι ιδιοκτήτες των σπιτιών.