Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρόπολη: Ακραίες θερμοκρασίες εν μέσω τουριστικής περιόδου

Ακρόπολη
 clock 22:14 | 15/07/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη, καθώς οι θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές επιβεβαιώνουν ότι βιώνουμε την πιο ζεστή εβδομάδα του Ιουλίου. Την Τετάρτη και την Πέμπτη προβλέπονται ως οι πιο δύσκολες μέρες, με τα αστικά κέντρα να αντιμετωπίζουν έντονη ζέστη και ξηρασία.

Στην Αθήνα πάντως και ενώ βρισκόμαστε στην “καρδιά” της τουριστικής περιόδου, οι επισκέπτες φαίνεται πως αδιαφορούν για τις υψηλές θερμοκρασίες και δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους εξαιτίας του καύσωνα. Όπως φαίνεται σε βίντεο των “Up Stories”, αρκετοί τουρίστες βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις 08:00 π.μ.,  στο άνοιγμα της εισόδου στην Ακρόπολη προκειμένου να ξεκινήσουν, κάτω από ακραία υψηλές θερμοκρασίες, την άνοδό τους στον ιερό βράχο.

Με τη χρήση drone με θερμική κάμερα, καταγράφηκαν οι υψηλές θερμοκρασίες στο σημείο, στο έδαφος και στην άσφαλτο, με το θερμόμετρο να δείχνει ακόμα και 48 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drone - Video - Photography (@up_stories)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στράβωσαν οι σιδηροδρομικές γραμμές εξαιτίας του καύσωνα (βίντεο)

Το φαγητό που οι τουρίστες λατρεύουν και οι Έλληνες κάποτε σνόμπαραν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis