Εκλογές 2019

Στελέχη της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας» συναντήθηκαν με τον Σταύρο Αρναουτάκη

synantisi.jpg

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν σήμερα ο επικεφαλής και τα στελέχη της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας» Μιχάλης Κλάδος Περιφερειακός σύμβουλος, ιατρικός επισκέπτης, Γιώργος Τερζάκης εκπαιδευτικός π. Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Μανόλης Βαρδουλάκης χημικός, Μαρία Μαρή αρχαιολόγος, οι οποίοι είναι και υποψήφιοι στην Π.Ε. Ηρακλείου, στο ενωτικό-πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο «Κρήτη η Ζωή μας» που συγκροτήθηκε μετά το ανοιχτό κάλεσμα συνεργασιών που απηύθυνε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο αγώνας και οι κοινοί στόχοι για την Κρήτη και εκφράστηκε η αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα όπως αναφέρεται σε δηλώσεις  των υποψηφίων τονίζεται η συμμετοχή «σε ένα προοδευτικό μέτωπο συνεργασίας και προγραμματικών συγκλίσεων» και ότι, «η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης , συμμετέχει στην ευρεία αυτοδιοικητική παράταξη, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη για ένα αύριο, που θα ανταποκρίνεται στα οράματα της νέας γενιάς, θα καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων του νησιού, θα δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για δημιουργία, ανάπτυξη και απασχόληση. Στόχος είναι να κάνουμε το νησί μας ιδανικό τόπο για να ζούμε να δημιουργούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».
Επίσης υποψήφιοι της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας» από την υπόλοιπη Κρήτη στο ψηφοδέλτιο «Κρήτη η Ζωή μας» με επικεφαλής το Σταύρο Αρναουτάκη είναι :
Από την Π.Ε. Χανίων: Πέτρος Λυμπεράκης Περιφερειακός Σύμβουλος ερευνητής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Γιάννης Λουφαρδάκης συνταξιούχος συνεταιριστικός υπάλληλος-μέλος κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Πλατανιά, Αντώνης Παπαδεράκης μαθηματικός, π. γ.γ. Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας, Κατερίνα Μανιμανάκη γιατρός ορθοπεδικός Επιμελήτρια Α΄ στο νοσοκομείο Χανίων.
Από την Π.Ε. Ρεθύμνου: Μανόλης Αυγενάκης πολιτικός μηχανικός, Εμμανουέλα Μαθιουδάκη νοσηλεύτρια, προϊσταμένη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Μυλοποτάμου
Π.Ε. Λασιθίου: Μανόλης Αβραμάκης Αρχιτέκτονας-Μηχανικος, Χρύσα Σταυρακάκη-Λουτριανάκη, συνταξιούχος Δικαστική επιμελήτρια.

Αθλητικά

Ε.Ι.Ο: Εκλογές στις 14/3, δεκτές οι παραιτήσεις από το Δ.Σ.

istioploiajpg.jpg

Η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα (18/1) ότι προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 14 Μαρτίου «όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα». Στο μεταξύ, το διοικητικό συμβούλιό της ΕΙΟ έκανε σε έκτακτη συνεδρίασή του δεκτές τις παραιτήσεις των Αριστείδη Αδαμόπουλου, Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιώργου Χριστόπουλου, με αποτέλεσμα τα τρία στελέχη να αντικατασταθούν από αναπληρωματικά μέλη και να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ.

Η ανακοίνωση της ΕΙΟ έχει ως εξής:

«Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Αδαμόπουλου, Παπαδημητρίου και Χριστόπουλου.

2. Να αντικατασταθούν από τα αναπληρωματικά μέλη, την Ελένη Σιάγκρη και τον Αριστείδη Ρούσση.

3. Να γίνει ανασυγκρότηση του Δ.Σ που πλέον θα αποτελείται από τους κάτωθι παράγοντες

Πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, Αντιπρόεδροι Αγγελική Σέρφα Βεντουρή, Γιώργος Παπαστεφάνου και Αθανάσιος Πατητάρος, γενική γραμματέας Ανδρονίκη Αναστασίου, ειδική γραμματέας Ελένη Σιάγκρη, ταμίας Ιωάννης Βασιλειάδης, αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης, έφορος εκδηλώσεων και χορηγιών Χρήστος Δημητράκος, έφορος υλικού Αριστείδης Ρούσσης, έφορος εθνικών ομάδων Ιωάννης Μπέης, έφορος εγκαταστάσεων Δημήτρης Κακαλίκας, μέλος Απόστολος Παπαθανασίου και έφορος Β. Ελλάδος Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου.

4. Την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης και των άλλων οργάνων της ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου όπου οι εκπρόσωποι των σωματείων και μόνον αυτοί θα αποφασίσουν δημοκρατικά για την επόμενη ημέρα στην ιστιοπλοΐα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Ντε Γκουζμάν

Κύπελλο μπάσκετ: Νέα αλλαγή.Hμιτελικοί στις έδρες και μονός τελικός