Skip to main content
ΔΙΕΘΝΗ
Προβάδισμα του «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκωτίας
Προβάδισμα του «όχι» στην ανεξαρτησία της Σκωτίας
 clock 08:10 | 11/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Το 53% των Σκοτσέζων ψηφοφόρων σκοπεύουν να καταψηφίσουν τη διάσπαση της περιοχής τους από το Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με την τελευταία σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης που δημοσιεύτηκε χθες Τετάρτη.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το ινστιτούτο Survation για λογαριασμό της εφημερίδας Ντέιλι Ρέκορντ έδειξε ότι το 47% των ψηφοφόρων που θα συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα της επόμενης εβδομάδας με ερώτημα την ανεξαρτησία της Σκοτίας σκοπεύουν να ψηφίσουν υπέρ της διάσπασης.

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 10% των ψηφοφόρων παραμένουν αναποφάσιστοι ως προς την τελική τους επιλογή με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι τελικά θα είναι και αυτοί που θα κρίνουν την έκβαση του κρίσιμου για το μέλλον του Ηνωμένου Βασιλείου δημοψηφίσματος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis