Ενας από τους βομβιστές αυτοκτονίας της κυριακάτικης πολύνεκρης επίθεσης στην Άγκυρα ήταν γυναίκα. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αυτή είναι η 24χρονη γυναίκα καμικάζι:
Πρόκειται για τη Σεχέρ Τσαγλά Ντεμίρ, 24 χρονών, η οποία σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ σπούδαζε Τουριστικές Επιχειρήσεις στο πανεπιστήμιο του Balikesir και καταγόταν από την πόλη Καρς της ανατολικής Τουρκίας.
Ο δεύτερος καμικάζι ήταν άνδρας, αλλά δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Από τη φονική έκρηξη έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 37 άνθρωποι και 125 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 15 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάνω από 10 συλλήψεις.