Αθλητικά

Διαμαρτυρία Μελισσανίδη στον διαιτητή

melissanidis.jpg

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της ΑΕΚ προκάλεσαν τα σφυρίγματα του Ελβετού διαιτητή Κλόσνερ στο α΄ ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά το γεγονός πως τα φάουλ ήταν μόλις δύο υπέρ των γηπεδούχων και 11 εις βάρος τους, είχε ως αποτέλεσμα την διαμαρτυρία στην ανάπαυλα του Βασίλη Δημητριάδη που δέχθηκε κίτρινη κάρτα, αλλά και την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών! 
O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κατέβηκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του, Γιάννη Παπαδόπουλο

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.