Αθλητικά

Διαιτητής απέβαλε τα ball-boys για καθυστερήσεις! (video)

ballboys.png

Απίστευτο περιστατικό στην Conference της Αγγλίας, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης Γέοβιλ - Μπρόμλεϊ απέβαλλε τα ball-boys για καθυστερήσεις!
Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδιωξε όλα τα ball-boys από το γήπεδο της Γέοβιλ, θεωρώντας ότι αργούσαν να επιστρέψουν τη μπάλα για να συνεχιστεί το παιχνίδι!
Το σκορ ήταν 3-1 για την γηπεδούχο Γέοβιλ σε βάρος της Μπρόμλεϊ (ερασιτεχνική κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) και η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε την κατακραυγή των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Referee sends off Ball Boys at Yeovil Town. #football #ytfc #bbcfootball #bbc606 #nationalleague @bbc5live @bbc606

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaomi Media (@kaomimedia) στις

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».