Αθλητικά

Αλλαγή σελίδας στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό- Στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

giannakopoulos.jpg

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πέρασε και επίσημα στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στις σημερινές εκλογές που διενεργήθηκαν στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» επιτεύχθηκε η απαιτούμενη απαρτία και η διαδικασία προχώρησε κανονικά.

Η απαρτία άλλωστε ήταν κάτι που ζητήθηκε και με ανακοίνωση από τον ερασιτέχνη προκειμένου να μην υπάρξει αναβολή της διαδικασίας.

Επισημαίνεται ότι απαρτία σε ΓΣ του ερασιτέχνη είχε να γίνει αρκετά χρόνια, είναι μόλις η δεύτερη φορά, δείγμα της συσπείρωσης που υπάρχει γύρω από το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα σε σταυρούς θα ανακοινωθούν επίσημα το Σάββατο. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν όσες ήταν και οι θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο.

Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του ερασιτέχνη όπου θα γίνουν γνωστές και οι θέσεις που θα καταλάβουν οι υποψήφιοι αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Αθλητικά

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Χάλκινο η Πλατανιώτη στο σόλο

Πλατανιωτη

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε το δευτερο μετάλλιο της, στη Βουδαπέστη όπου και διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Στον τελικό του σόλο (ελεύθερο πρόγραμμα) κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 90.8000 βαθμούς.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την Πλατανιώτη σε επίπεδο γυναικών, μετά το ασημένιο που κατέκτησε την Τρίτη (11/5) στον τελικό του σόλο (τεχνικό πρόγραμμα) και έγραψε ιστορία αφού γίνεται η πρώτη Ελληνίδα με δύο μετάλλια Ευρωπαϊκά στην ίδια διοργάνωση.

Το χρυσό πήγε στο ανερχόμενο αστέρι της Ρωσίας, τη Βαρβάρα Σουμπότινα με 96.4333 βαθμούς. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της Ευρώπης και μπροστά από την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Μάρτα Φιέντινα (Ουκρανία) με 93.7000 βαθμούς που στο τέλος πήρε τη δεύτερη θέση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Τα ελληνικά μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Σόλο

1991 – Χριστίνα Θαλασσινίδου – ασημένιο

1995 – Χριστίνα Θαλασσινίδου – χάλκινο

2006 – Ναταλία Ανθοπούλου – χάλκινο

2021 – Ευαγγελία Πλατανιώτη – ασημένιο

2021 - Ευαγγελία Πλατανιώτη - χάλκινο

Ντουέτο

2006 – Ελευθερία Φτούλη, Εύη Μακρυγιάννη – χάλκινο

Ομαδικό (κόμπο)

2004 – Μαρία Χριστοδούλου, Ελευθερία Φτούλη, Ελένη Γεωργίου, Έφη Γουδά, Αποστολή Ιωάννου, Ειρήνη Ιορδανοπούλου, Ευγενία Κουτσούδη, Εύη Μακρυγιάννη, Όλγα Πελεκάνου, Χριστίνα Θαλασσινίδου – χάλκινο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΣ Γιάννινα: Στον «αέρα» το ματς με ΑΕΛ - Δύο ακόμη κρούσματα κορωνοϊού

Super League: Προτελευταία αγωνιστική των πλέι όφ απόψε-φιέστα τίτλου ο ΟΣΦΠ