Ο πρωτοπόρος της Football League, Απόλλων αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 στο Αίγιο με τον τοπικό Παναιγιάλειο.
Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε δοκάρι με τον Κονέ στο 62' σε εκτέλεση φάουλ ενώ ο ίδιος παίκτης στο 82' είδε τον Γκαραβέλη να του αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Παπαδόπουλου.
Οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες στο 73' αφού αποβλήθηκε ο Κασναφέρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης και αν η Λαμία κερδίσει την Κυριακή τότε θα πέσει στη 2η θέση.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δ. Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ρέλλας (60′ λ.τ Παναγιώτου), Παπαδόπουλος, Στίκας, Κασναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Σκαρτσίλας (66′ Ιβάνκο), Τσιλιγκίρης, Κρητικός (80′ Μπρους).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος): Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Ντάσιος, Σιατραβάνης (37′ λ.τ Ρομάνο), Διαμαντόπουλος (72′ Ομπόντο), Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα (77′ λ.τ Περογαμβράκης).
Iσοπαλία στο Αίγιο για τον Απόλλωνα
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ