Υλικά
- 4 κομμάτια φιλέτο μοσχάρι
- 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- αλάτι - πιπέρι
Για τη σάλτσα:
- 200 γρ. ζωμός κρέατος
- μανιτάρια ψιλοκομμένα
- αλάτι - πιπέρι
- 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
- Βάζουμε τα φιλέτα στη σχάρα να ψηθούν.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο βούτυρο να ροδίσουν. Αλατοπιπερώνουμε
- Τοποθετούμε στο πιάτο μας τα φιλετάκια και τα μανιτάρια.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα μανιταριών.
Για τη σάλτσα:
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ζωμό κρέατος προσθέτοντας τα μανιτάρια αφού προηγουμένως τα έχουμε περάσει από τηγάνι με λίγο βούτυρο.
- Ρίχνουμε μια κουταλιά κορν φλάουρ ανακατεμένο με λίγο νερό για να πήξουμε τη σάλτσα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.