Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτόπουλο με κόκκινες πιπεριές και μανιτάρια

Κοτόπουλο με κόκκινες πιπεριές και μανιτάρια
 clock 04:43 | 27/04/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 300 γρ. κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κομμάτια
  • 50 γρ. λευκό κρασί
  • 200 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 κύβο ζωμό πουλερικών
  • 250 γρ. μανιτάρια, φέτες
  • αλάτι - πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο

  • Βάλτε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
  • Προσθέστε τις κόκκινες πιπεριές, τα κομμάτια κοτόπουλου και το λευκό κρασί.
  • Μετά από 10 λεπτά προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, τον κύβο πουλερικών, αλάτι, πιπέρι και ψήστε για 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος προσθέστε νερό αν χρειαστεί..
  • Προσθέστε τα μανιτάρια, το μοσχοκάρυδο και μαγειρέψτε άλλα 10 λεπτά.
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis