Υλικά
- 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 300 γρ. κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κομμάτια
- 50 γρ. λευκό κρασί
- 200 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 1 κύβο ζωμό πουλερικών
- 250 γρ. μανιτάρια, φέτες
- αλάτι - πιπέρι
- λίγο μοσχοκάρυδο
- Βάλτε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το σκόρδο και το κρεμμύδι.
- Προσθέστε τις κόκκινες πιπεριές, τα κομμάτια κοτόπουλου και το λευκό κρασί.
- Μετά από 10 λεπτά προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, τον κύβο πουλερικών, αλάτι, πιπέρι και ψήστε για 20 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος προσθέστε νερό αν χρειαστεί..
- Προσθέστε τα μανιτάρια, το μοσχοκάρυδο και μαγειρέψτε άλλα 10 λεπτά.