Πολιτικό Παρασκήνιο

Η... «παιδική χαρά» της Φώφης εν δράσει

φώφη γεννηματά

Σύσκεψη με στελέχη που προέρχονται από τη νέα γενιά του Κινήματος Αλλαγής είχε η Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της στη Βουλή και ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος Κυριάκος Κυριάκος το σχολίασε με χιούμορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Η παιδική χαρά της Fofi Gennimata μας λένε. Ε κι εμείς περιμέναμε να φύγουν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης κι η Ζέφη Δημαδάμα για να ανέβει ο μέσος όρος ηλικίας!

Ο… βενιαμίν Stefanos Parastatidis είχε την ιδέα μετά τη σύσκεψή μας στη Βουλή. Παύλος Χρηστίδης, Dimitris Mantzos (χωρίς -ι), Σπύρος Καρανικόλας, Panagiotis Vlachos και Christos Aspiotis ποζάρουν και μόνος συνεχίζει τη σύσκεψη ο Δημήτρης Οικονόμου αγορεύοντας. Από τα ωραία της πολιτικής είναι οι παρέες που σμιλεύονται…».

 

Πολιτικό Παρασκήνιο

Το tweet του Μητσοτάκη για αναβάθμιση οικονομίας και διαφάνεια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι “η Ελλάδα επιστρέφει”.
Αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στο Twitter: “Διπλή αναβάθμιση για την Ελλάδα: Ο οίκος Fitch αναβάθμισε την ελληνική οικονομία, φέρνοντάς μας ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην επενδυτική βαθμίδα. Και η Διεθνής Διαφάνεια κατέγραψε για τη χώρα μας βελτίωση 7 θέσεων της στο δείκτη αντίληψης διαφθοράς. Η Ελλάδα επιστρέφει!”.