Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα εγκαίνια της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΕΘ Μητσοτάκης
 clock 11:21 | 05/09/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχτηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, αλλά και η διοίκηση του θεσμού.

Αυτήν την ώρα, τελείται ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο παρουσία του πρωθυπουργού, του δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη αλλά και του προέδρου της ΔΕΘ – Helexpo, Χρήστου Τσεντεμεΐδη.

Μετά τα εγκαίνια της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη διοίκηση της Έκθεσης. Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη βόλτα του πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φρεγάτα "Κίμων": Εντυπωσιακή υποδοχή στο λιμάνι της Σούδας με αψίδα νερού (βίντεο)

Σχολεία: Απεργία στις 30 Σεπτεμβρίου - Η ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Εργασία μέχρι τα γεράματα - Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΕΦΚΑ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis