Skip to main content
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασελάκης για τις φωτιές: Ποιο είναι το "πολύ" για τον Μητσοτάκη, αν αυτό είναι το "λίγο";

κασσελακης
 clock 16:13 | 15/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μύδρους κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού αναφορικά με τη φωτιά στην Αττική.

Όπως ανέγραψε σε ανάρτηση στο X ο Στέφανος Κασσελάκης, «την ημέρα που ενώνει τους Έλληνες, την ημέρα της Παναγίας, της μάνας στην οποία προστρέχει για βοήθεια ο αδύναμος, βρήκε ο Πρωθυπουργός για μία από τις πιο διχαστικές και προκλητικές δηλώσεις της θητείας του: Οι λίγοι που επλήγησαν…».

«Εργαλειοποιεί τα πάντα, αδυνατώντας να κατανοήσει το αυτονόητο»

Συνέχισε λέγοντας πως «100+ καμένα σπίτια, 100.000+ καμένα στρέμματα, 40 χιλιόμετρα καταστροφής. Ποιο είναι το «πολύ» για τον Πρωθυπουργό, αν αυτό είναι το «λίγο»; Και στα Τέμπη «λίγοι». Και στην Εύβοια «λίγοι». Και στον Έβρο, και στην Αττική ξανά… Και τα περισσότερα καμένα στρέμματα στην Ιστορία της χώρας επί των ημερών του πάλι λίγα».

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «ο πρωθυπουργός, ακόμη και ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας, εργαλειοποιεί τα πάντα, αδυνατώντας να κατανοήσει το αυτονόητο: ότι οι εικόνες της καταστροφής σε μία ανοχύρωτη πρωτεύουσα δεν είναι ζήτημα λίγων ή πολλών. Είναι πληγή για ολόκληρο τον ελληνικό λαό, που δεν μπορεί πλέον να νιώθει ασφάλεια ούτε στο σπίτι του».

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όπου τόνισε ότι «είναι προφανές πως τα 100.000 και πλέον στρέμματα, αλλά και τα δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις που κάηκαν, δεν είναι αρκετά ώστε ο κ. Μητσοτάκης να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής που έχει προκαλέσει η πολιτική της κυβέρνησης του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στην Αγιάσο η πρόεδρος της Δημοκρατίας για τον Δεκαπενταύγουστο

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Χρέος να δημιουργήσουμε ένα κράτος που θα προστατεύει φύση και άνθρωπο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis