Περίεργα - Παράξενα

Ουαλία: Γάτα ενώθηκε με την οικογένειά της μετά από έξι χρόνια!

γατα ιμαλαϊων

Η ιστορία της Χλόης, μιας γάτας από την πόλη Caerphilly στην Νότια Ουαλία, είναι συγκινητική και ασυνήθιστη. Η όμορφη γάτα ζούσε με την οικογένεια της Rebecca Lee, όταν μια μέρα του 2010 εξαφανίστηκε. Προφανώς, η Χλόη δεν θα συμπαθούσε τις επισκέψεις στον γιατρό και έτσι, όταν η Rebecca την έβαλε στο ειδικό κλουβί για να επισκεφθούν τον κτηνίατρο, όταν έφθασαν στο πάρκινγκ η χαριτωμένη γάτα απέδρασε και εξαφανίστηκε.

Η Rebecca τοποθέτησε αφίσες και ανακοινώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά όταν έλαβε την πληροφορία ότι μια γάτα με την ίδια περιγραφή βρέθηκε σκοτωμένη στην άκρη ενός δρόμου, θεώρησε ότι η γάτα της υπήρξε θύμα τροχαίου και απογοητευμένη σταμάτησε να την αναζητά.

Η Χλόη περιπλανήθηκε στους δρόμους και έφθασε δύο χιλιόμετρα απόσταση από το σπίτι των ιδιοκτητών της. Για μερικά χρόνια μια ηλικιωμένη γυναίκα ανέλαβε την φροντίδα της, αλλά όταν εκείνη έγινε εξαιρετικά αδύναμη, η οικογένειά της έδωσε την Χλόη στο κέντρο «Cats Protection» της περιοχής, όπου φροντίζει τα αδέσποτα και τους βρίσκει σπίτι να τα υιοθετήσει.

Η υπεύθυνη του κέντρου, Molly Hughes, δήλωσε ότι, όταν εξέτασαν το μικροτσίπ που έφερε επάνω της η Χλόη διαπίστωσαν ότι η γάτα δεν ανήκε στην οικογένεια που την παρέδωσε για υιοθεσία. Μετά τα πράγματα ήταν απλά, ειδοποιήθηκε η Rebecca, που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Χλόη είναι ζωντανή. Η γάτα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου, ήταν εξαιρετικά νευρική όταν πήγε εκεί για πρώτη φορά, αλλά μόλις είδε την ιδιοκτήτριά της άρχισε να γουργουρίζει από ευχαρίστηση.