Περίεργα - Παράξενα

60χρονη άρχισε "ξαφνικά" να μιλάει με την Παναγία

προσευχή

Μια 60χρονη Ισπανίδα έγινε ξαφνικά ένθερμη πιστή σε βαθμό που πίστευε ότι μιλούσε με την Παναγία. Στην πορεία, οι γιατροί βρήκαν ότι η γυναίκα είχε αναπτύξει επιθετικούς καρκινικούς όγκους στον εγκέφαλό της και απέδωσαν σε αυτούς τα συμπτώματά της.

Η γυναίκα δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενη, αλλά σε διάστημα δυο μηνών φίλοι και συγγενείς διαπίστωσαν μια θεαματική αλλαγή στην προσωπικότητά της. Απομονώθηκε κοινωνικά, άρχισε να διαβάζει μανιωδώς τη Βίβλο και τελικά είχε μυστικιστικές εμπειρίες. Όπως έλεγε, μπορούσε να δει, να ακούσει και να συνομιλήσει με την Παρθένο Μαρία.

Όταν οι γιατροί εξέτασαν τον εγκέφαλό της με μαγνητική τομογραφία και πήραν δείγματα εγκεφαλικού ιστού για βιοψία, διαπίστωσαν ότι έπασχε από πολύμορφο γλοιοβλάστωμα, μια άκρως επιθετική μορφή καρκίνου.

Οι όγκοι ήταν πολύ μεγάλοι για να αφαιρεθούν χειρουργικά, έτσι η γυναίκα υποβλήθηκε μόνο σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Παράλληλα οι γιατροί τής χορήγησαν αντιψυχωσικά φάρμακα, επειδή μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να δράσουν θετικά στο γλοιοβλάστωμα.

Στη διάρκεια της παραπάνω θεραπείας διάρκειας πέντε εβδομάδων, τα θρησκευτικά οράματα της ασθενούς εξαφανίσθηκαν τελείως.

Η γυναίκα τελικά πέθανε οκτώ μήνες μετά τη διάγνωση του καρκίνου της και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Μούρθια, με επικεφαλής τον δρα Αλμπέρτο Καρμόνα-Μπαγιόνας, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «Neurocase».

Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι πόσο συχνά οι άνθρωποι βιώνουν τέτοιες μυστικιστικές εμπειρίες και οράματα εξαιτίας εγκεφαλικών όγκων. Μια προηγούμενη μελέτη εκτίμησε ότι τουλάχιστον ένας στους τέσσερις όγκους του εγκεφάλου (22%) σχετίζεται με τέτοιου είδους ψυχωσικά συμπτώματα.

Περίεργα - Παράξενα

Βρήκε πάνω από 150 μπάλες του μπόουλινγκ στον κήπο του!

bowling

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά περισσότερες από 150 μπάλες του μπόουλινγκ, ανακάλυψε θαμμένες στο σπίτι του ένας άνδρας στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο 33χρονος άντρας Ντέιβιντ Όλσον είχε κατεδαφίσει τα τσιμεντένια σκαλοπάτια στην πίσω είσοδο του σπιτιού του στο Νόρτον Σορς και βρήκε θαμμένη μια μπάλα του μπόουλινγκ, στην άμμο κάτω από τα σκαλοπάτια.

Μετά βρήκε άλλη μία, αλλά δεν έδωσε και πολύ σημασία, μέχρι που από την ανασκαφή στην αυλή βρήκε δεκάδες από αυτές.

Για την ακρίβεια ο Ντέιβιντ Όλσον βρήκε συνολικά σχεδόν 160 μπάλες θαμμένες στην ιδιοκτησία του.

«Ένιωθα σαν παλαιοντολόγος!» σχολίασε ο 33χρονος άντρας.

Ο αμερικανός αποφάσισε να φτιάξει ένα γκρουπ στο Facebook, όπου θα κατέγραφε την πορεία των ερευνών του.

Έχει βρει ήδη 158, αλλά «στα σίγουρα υπάρχουν κι άλλες» όπως σχολίασε στα τοπικά ΜΜΕ ο Όλσον.

Στην αρχή ο Ντέιβιντ ήταν λίγο ανήσυχος για τα ευρήματά του. Φοβόταν ότι το σπίτι του ήταν χτισμένο σε κάποιου είδους χωματερή και ίσως υπήρχαν υπήρχαν και επικίνδυνα υλικά θαμμένα.

Ο 33χρονος πατέρας ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Fox News πως φοβάται για την υγεία των τριών παιδιών του.

Όταν όμως επικοινώνησε με την κατασκευάστρια εταιρεία, η Brunswick τον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται για κάτι τοξικό.
Έπειτα από έλεγχο στα αρχεία της, οι μπάλες πιθανότατα προέρχονται από ένα εργοστάσιο της εταιρείας που υπήρχε στην περιοχή τη δεκαετία του 1950.

Ο νεαρός άντρας που έγινε viral με την ανακάλυψή του λέει πως σκέφτεται να βάψει μερικές από τις μπάλες και να άλλες να τις χαρίσει σε μουσείο.

«Θα ήθελα να επεκτείνω την ανασκαφή μου στην αυλή για να δω πόσες ακόμη μπάλες υπάρχουν θαμμένες» λέει ο Ντέιβιντ, που έχει ξεκινήσει σελίδα χρηματοδότησης στα social media για τον ευγενικό σκοπό του και για να ξαναφτιάξει στη συνέχεια την αυλή του.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NowThis (@nowthisnews)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εστιατόριο στα Κανάρια νησιά ψήνει το φαγητό σε... ηφαίστειο (βίντεο)

Γιατί οι Ιάπωνες στέλνουν... ερωτικό βοήθημα στο Διάστημα

Ζωγράφισε ευρωπαϊκά τοπία σε... χαρτί υγείας (βίντεο - φωτο)