Περίεργα - Παράξενα

Ήξερες ότι ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει πως το 2021 θα είναι χειρότερο έτος από το 2020;

νοστράδαμος

Αν κάποιος πιστεύει στις προφητείες του Νοστράδαμου, τότε δεν πρέπει να αισιοδοξεί και τόσο για το 2021. Οι προφητείες του έχουν, κατά καιρούς, χαρακτηριστεί σοκαριστικά ή και ανατριχιαστικά ακριβείς.

Πολλοί , ερευνητές των συγγραμμάτων του αναφέρουν ότι είχε προβλέψει από την δολοφονία του John F Kennedy έως και την καταστροφή στους δίδυμους Πύργους. «Ο ουρανός θα καεί στους 45 βαθμούς. Η φωτιά προσεγγίζει τη μεγάλη νέα πόλη. Με τη φωτιά, θα καταστρέψει την πόλη τους, Μια κρύα και σκληρή καρδιά, αίμα θα χύσει. Έλεος σε κανέναν», είχε γράψει.

Τώρα οι ίδιοι αναλυτές ερμηνεύουν τις προφητείες του για το 2021, οι οποίες είναι εξίσου τρομακτικές. Στενοί αναγνώστες του έργου του υποστηρίζουν ότι προέβλεπε το 2021 ακόμη πιο καταστροφικό και από το 2020.

Στα γραπτά του, αναφέρει συγκεκριμένα: "Ύστερα από ένα μεγάλο πρόβλημα, η ανθρωπότητα, προετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερο. Βροχή, αίμα, λιμός και ο ουρανός φωτιά"

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, ζόμπι, αστεροειδείς, καταστροφικός λιμός και μικροτσιπ προβλέπονται για το 2021.

Νοστράδαμος
Νοστράδαμος
  • Η εμφάνιση των ζόμπι

«Λίγοι νέοι: Θα ξεκινήσουν μισοί νεκροί. Θα είναι πεθαμένοι παρά το γεγονός ότι θα κάνουν τους άλλους να λάμπουν, Και σε ένα υπερυψωμένο μέρος θα εμφανιστούν μερικά μεγάλα κακά»

Με βάση τα γραπτά του Νοστράδαμο ένας Ρώσος επιστήμονας θα δημιουργήσει ένα βιολογικό όπλο το οποίο θα έχει μόνο άσχημα αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Από το όπλο αυτό θα προέλθει ένας ιός ο οποίος θα μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

Κάποιοι το έχουν συνδιάσει με την προσπάθεια Ρώσων επιστημόνων, να αναπτύξουν ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

  • Μετεωρίτης

Ενδιαφέρον έχει η πρόβλεψή του για το πέρασμα αστεροειδή κοντά από τη Γη. Υπενθυμίζεται ότι αστεροειδής μεγαλύτερος από το Άγαλμα της Ελευθερίας πέταξε κοντά στη Γη, την ημέρα των Χριστουγέννων

Λέει στο βιβλίο του: «Στον ουρανό οι άνθρωποι θα δουν φωτιά και μια μεγάλη ουρά από σπινθήρες», τέλεια παρομοίωση ενός μετεώρου που πέφτει. 

  • Λιμός βιβλικών διαστάσεων

«Μετά από τα μεγάλες δυσκολίες για την ανθρωπότητα μια μεγαλύτερη θα έρθει» μιλώντας για βροχή, αίμα, και πείνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΗΕ έχει προειδοποιήσει ότι η επισιτιστική ανασφάλεια θα είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα το 2021.

  • Μικροτσίπ

Όσοι γλιτώσουν από τα ζόμπι, τους μετεωρίτες, το λιμό και τους ιούς θα δουν στρατιώτες με μικροτσίπ εμφυτευμένα στο μυαλό τους, όπως αναφέρουν οι μελετητές του.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως πολλές από τις προβλέψεις που υποτίθεται ότι έχει πέσει μέσα είναι αποτέλεσμα προσπάθειας επιβεβαίωσης. Δηλαδή έχοντας πει κάτι, κάποιοι υποστηρικτές του ψάχνουν να το συνδυάσουν με ένα γεγονός, παίρνοντας στοιχεία που μπορεί να το επιβεβαιώνουν.

Περίεργα - Παράξενα

Ιαπωνία: Ψαράς έπιασε το πιο απίστευτο ψάρι (βίντεο)

ψάρι «κινουμπέλα»

Ανάμεσα στα πράγματα που θα περιμέναμε να γίνουν viral, σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ένα βίντεο… ψαρέματος.

Κι όμως, συνέβη κι αυτό και είναι απολύτως αναμενόμενο, καθώς ένας ψαράς από την Ιαπωνία έπιασε με το καλάμι του το πιο απίστευτο ψάρι.

Σε νέον φούξια και γαλάζιους τόνους, η λεία του ψαρά μοιάζει κάθε άλλο παρά αληθινή.

Κι όμως, είναι 100% πραγματικό, αφού πρόκειται για ένα ψάρι «κινουμπέλα» (Thalassoma purpureum).

Το συγκεκριμένο είδος ζει στον Ατλαντικό, στον Ειρηνικό και τον Ινδικό ωκεανό και φωλιάζει κοντά σε υφάλους και βράχια.

Μάλιστα, παρά τα εντυπωσιακά του χρώματα, είναι και βρώσιμο και σχετικά οικονομικό – αν και οι περισσότεροι το επιλέγουν για το ενυδρείο και όχι για το πιάτο τους!

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με 12 δόντια (βίντεο)

Καλιφόρνια: Γιατρός εμφανίστηκε σε δίκη μέσω Ζoom την ώρα που χειρουργούσε