Skip to main content
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προβολή του γαστρονομικού τουρισμού της χώρας από τον ΕΟΤ

γαστρονομια
 clock 14:50 | 15/11/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Mε 20σέλιδο αφιέρωμα στην πλούσια ελληνική γαστρονομία θα κυκλοφορήσει, τον Μάρτιο του 2017 στη Γαλλία, η πρώτη έντυπη έκδοση της δημοφιλούς εκπομπής «Master Chef».
Για τις ανάγκες του αφιερώματος, ο γγ του ΕΟΤ, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ενέκρινε την φιλοξενία σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κέα, συντακτικής ομάδας του υπό έκδοση ταξιδιωτικού και γαστρονομικού περιοδικού, αποτελούμενη από τον αρχισυντάκτη, τη δημοσιογράφο και τον φωτογράφο της έκδοσης.

Πρόκειται για ακόμη ένα δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης, που πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 23 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του στρατηγικού επικοινωνιακoύ σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας, μέσα από την προβολή θεματικών μορφών τουρισμού, όπως είναι η πλούσια ελληνική γαστρονομία, στο εξωτερικό.

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη (από τις 15 έως τις 17 Νοεμβρίου) και θα συνεχιστεί στην Αθήνα και την Κέα μέχρι τις 23 Νοεμβρίου. Η τριμελής αποστολή θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας, εστιατόρια με ειδίκευση στο ψάρι καθώς και παραδοσιακές ταβέρνες, ώστε να μεταφέρουν στο απαιτητικό αναγνωστικό κοινό της Γαλλίας το πλήθος και την ποικιλία των επιλογών φαγητού που έχουν οι επισκέπτες της Ελλάδας.
Είναι μίια σημαντική δράση προβολής του γαστρονομικού τουρισμού της χώρας μας, καθώς οι συντελεστές της έκδοσης «Master Chef» είναι ιδιαίτερα καταξιωμένοι και λειτουργούν ως opinion leader στον χώρο της γαστρονομίας, παγκοσμίως.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis