Λασίθι

Ικανοποίηση από τον επακαθορισμό της ζώνης του λιμένα στην Ιεράπετρα

Ιεράπετρα

Την ικανοποίηση του εκφράζει το Σωματείο Καφέ- Εστίασης μετά την είδηση του επανακαθορισμού της χερσαίας ζώνης λιμένας στην Ιεράπετρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση, πληροφορηθήκαμε την είδηση του επανακαθορισμού της χερσαίας ζώνης λιμένος. Πρακτικά και ουσιαστικά ένα χρόνιο πρόβλημα των καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο,λύνεται. 

Δε μπορούμε παρά να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τόσο το Δήμαρχο Ιεράπετρας κύριο Καλαντζάκη που έκανε άμεσα πράξη μια προεκλογική του δέσμευση,το Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κύριο Ασπραδάκη,το Λιμενάρχη κύριο Παπαδάκη και Φυσικά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Πλακιωτάκη. 

Σας διαβεβαιώνουμε επίσης ότι εμείς είμαστε εδώ και πάντα στη διάθεση σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε το << επόμενο βήμα>>. Η Ιεράπετρα πρέπει να αποκτήσει την εικόνα που της αρμόζει και η αρχή έγινε. 

Τα συγχαρητήρια μας!

                            

Κρήτη

Λασίθι

Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου

Συνάντηση Καλαντζάκη με το Μακράκη

Τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Μακράκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. 

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεδίωξε την εν λόγω συνάντηση με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και των πρωτόγνωρων ισχυουσών συνθηκών λόγω πανδημίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί και για πιθανές ανάγκες ή δυσκολίες που έχουν προκύψει.

Επιπλέον, ενημέρωσε τον κ. Μακράκη για το σύνολο των εργασιών που υλοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Ιεράπετρας στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τόσο σε επίπεδο κτιριακών συντηρήσεων και επισκευών όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Μακράκη για τη σύμπνοια απόψεων και για την άκρως παραγωγική συνεργασία.

Ως Δημοτική Αρχή παραμένουμε συνεχώς δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα φροντίζοντας να προσφέρουμε τις βέλτιστες εκπαιδευτικές συνθήκες και να δρομολογούμε λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν. 

Με τήρηση των μέτρων, με υπομονή και προσαρμοστικότητα συμπορευόμαστε και υπό τις τρέχουσες ιδιάζουσες συνθήκες με μαθητές και εκπαιδευτικούς για μία ομαλή και παραγωγική σχολική χρονιά για τα παιδιά του Δήμου Ιεράπετρας.»