Κρήτη

Στην Κρήτη και πάλι οι "αδιάφθοροι" της ΕΛ.ΑΣ

ΕΛ.ΑΣ

Για πολύ σοβαρή υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται και πάλι στα Χανιά κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, οι “αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως… “ξεψαχνίζουν” υποθέσεις που αφορούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα κατεβαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι “αδιάφθοροι” ήταν στα Χανιά και πριν από ένα μήνα περίπου.

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.) είναι ειδική αυτοτελής Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό του Σώματος.

Είναι λοιπόν εύλογο το ερώτημα το αν έχει εντοπίσει κάτι σε τοπικό επίπεδο ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος γνωρίζει… από την καλή κι από την ανάποδη… τα της Υπηρεσίας σε όλο το νησί.

Το έργο και οι δραστηριότητες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων εποπτεύονται από την Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ύστερα από ετήσια Έκθεση Απολογισμού που υποβάλει ο αρμόδιος Υπουργός.

Κρήτη

Ηράκλειο

Νεκρό δελφίνι στις Γούρνες

delfini.jpg

Νεκρό ξεβράστηκε αργά το απόγευμα σε παραλία των Γουρνών Ηρακλείου  ένα δελφίνι(φωτό του Σήφη Κορωνάκη) το οποίο εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής .

Ενημερώθηκε το λιμεναρχείο και λιμενικοί πήγαν στο σημείο ώστε να το βοηθήσουν, αλλα συνειδητοποίησαν ότι είχε πεθάνει . Ο δήμος Χερσονήσου  ενημερώθηκε για να στείλει υπαλλήλους του για να το μετακινήσουν από την παραλία. Εικάζεται ότι το θηλυκό δελφίνι χτύπησε σε βράχια και τα κύματα το έβγαλαν στην στεριά…

Λιμενικός εξετάζει το δελφίνι
Λιμενικός εξετάζει το δελφίνι