Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Ελεύθεροι οι δύο αλλοδαποί – Την Πέμπτη απολογούνται οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι

δικαστηρια ρεθυμνου
 clock 18:44 | 23/09/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (από τον ανακριτή Ρεθύμνου) αφέθηκαν δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Οι δύο αλλοδαποί φέρονται να ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις απάτης με κτηνοτροφικές επιδοτήσεις καθώς και αδικήματα που αφορούν ναρκωτικά, όπλα, φοροδιαφυγή, κλοπές, φθορές και ζωοκλοπές.

Συνολικά έγιναν 10 συλλήψεις.

Εκτός των δύο αλλοδαπών έχουν αφεθεί ελεύθερες και 4 γυναίκες οι οποίες συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενες με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αύριο αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου ένας άνδρας και οι δύο γιοι του οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν “πρωταγωνιστικό ρόλο” στην εγκληματική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα συνταξιούχος οδοντίατρος για «ολιστικές» θεραπείες

Κρήτη: Ήπιε και άρχισε να την χτυπά άγρια στο πρόσωπο

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis