Κρήτη

Νέα εισαγόμενα κρούσματα στην Κρήτη

ξενοδοχείο

Ένα ζευγάρι Τσέχων φιλοξενείται από αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο καραντίνας του Ρεθύμνου καθώς διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του δειγματοληπτικού έλεγχου, που έγινε στο αεροδρόμιο όταν έφτασαν στην Κρήτη.
Παράλληλα από το βράδυ της Πέμπτης δυο νεαρές τουρίστριες από την Ολλανδία μεταφέρθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο, καθώς η μια εξ αυτών βρέθηκε θετική στον covid-19.
Κατά πληροφορίες οι δυο κοπέλες παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο για 14 ημέρες, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα.
Συνολικά, σύμφωνα με τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, στο ξενοδοχείο καραντίνας φιλοξενούνται έξι άτομα, καθώς εκεί παραμένει και το ζευγάρι των Ρουμάνων που είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό, το οποίο θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη χώρα του, όταν και λήγει η περίοδος της καραντίνας τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη: "Με χτυπήσανε μαμά" - Τα τελευταία λόγια του 11χρονου

ηλεκτρικό πατίνι

Η συζήτηση για την ανυπαρξία νομικού πλαισίου για τη λειτουργία και χρήση των ηλεκτρικών πατινιών άνοιξε πάλι, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Λεωνίδα στη Χερσόνησο.

 Η μητέρα του παιδιού ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που νοίκιασαν το πατίνι στον γιο της και το κράτος να φροντίσει ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη μάνα στη θέση της.