Κρήτη

Κρήτη: Τί έδειξαν οι έλεγχοι για μη χρήση μάσκας

Πειθαρχημένοι οι Ηρακλειώτες με τη μάσκα

Λιγότερα σε σχέση με άλλες ημέρες ήταν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην Κρήτη χθες Κυριακή, στο πλαίσιο των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ., για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σε όλη την Κρήτη επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα, δύο στο Ηράκλειο, σε πεζούς, για μη χρήση μάσκας, και ένα στο Ρέθυμνο, σε υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Η κακοκαιρία "Χτύπησε" και τα σχολεία

κλειστά σχολεία-απεργία

Η κακοκαιρία χτύπησε και τις σχολικές μονάδες. Το υπόγειο στο 3 γυμνάσιο στην Κηπούπολη πλημμύρισε με αποτέλεσμα να διακοπεί το μάθημα για έξι τμήματα. 
Στο 3 ΕΠΑΛ στη  Νέα Αλικαρνασσό το νερό εισέβαλε στο υπόγειο  και ανακατεύτηκε με πετρέλαιο και θα παραμείνει κλειστό σήμερα και αύριο

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι προβληματική η πρόσβαση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην Οδό Αγίου Γεωργίου, ενώ πλημμύρισε η αυλή στο Ειδικό Σχολείο στον Αή Γιάννη Χωστού. 

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν ανοικτά για να βοηθηθούν όσοι γονείς, λόγω της κακοκαιρίας, δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα παιδιά τους έγκαιρα από τις σχολικές μονάδες.