Κρήτη

Κρήτη: Συνεχώς σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

πυρκαγιά

Υψηλός σε όλη την Κρήτη θα είναι αύριο ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σύμφωνα με τον χάρτη που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. 

Συγκεκριμένα ο κίνδυνος θα είναι κατηγορίας 3 και η Πυροσβεστική εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες και για κανέναν λόγο να μην ανάψουν φωτιά στην ύπαιθρο καθώς δεν θα υπάρξει καμία ανοχή. 
Την ίδια ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού βρίσκονται σε επιφυλακή έχοντας αυξήσει και τις περιπολίες στην ύπαιθρο σε μία προσπάθεια να υπάρξει μία σωστή πρόληψη. 

 

Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: Πέρασε δίπλα της με το αυτοκίνητο και της άρπαξε το χέρι

απόγνωση

Ανησυχία προκάλεσε στην Ιεράπετρα ένα ασυνήθιστο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με πρωταγωνίστρια μία 18χρονη κοπέλα και έναν οδηγό αυτοκινήτου αλβανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η κοπέλα στην αστυνομία, ενώ περπατούσε στο δρόμο, ο άνδρας πέρασε δίπλα της με το αυτοκίνητο και της άρπαξε το χέρι!

Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και εκλήθη η αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί λίγο αργότερα, και οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Ο πολύπαθος κόμβος αργεί ακόμη - Πότε φεύγουν οι εγκαταστάσεις από τα Λινοπεράματα

Κρήτη - κορωνοϊός: Μειώνονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία

Τουρισμός: Τα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων στο σχέδιο για πιλοτικό άνοιγμα