Κρήτη

Κουράκης: Συνάντηση με τη διοίκηση του "Ηράκλειο Όμιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών"

Συνάντηση

Με τον Πρόεδρο Μ. Δελάκη και τον Γραμματέα Σ. Περδικογιάννη του Διοικητικού Συμβουλίου  «Ηράκλειο Όμιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών» συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης Γιάννης Κουράκης στα γραφεία της ΠΕΔ στο Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι του αθλητικού ομίλου του Ηρακλείου έθεσαν στον κ. Κουράκη το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με την αποκατάσταση του τείχους ( στο ύψος της οδού Δ. Μποφώρ) και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του τένις που βρίσκονται στην περιοχή ενώ μετέφεραν και τις προτάσεις τους ώστε να διασφαλίζεται η πραγματοποίηση τόσο των  απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης και ανάδειξης του μνημείου όσο  και η ομαλή λειτουργία των δραστηριοτήτων του Ομίλου, θέσεις με τις οποίες συμφώνησε και ο κ. Κουράκης.

Κρήτη

Την Τρίτη στην Κρήτη Μητσοτάκης - Πομπέο

Μητσοτάκης - Πομπέο

Υψηλές αφίξεις τη Δευτέρα καθώς τη χώρα μας θα επισκεφτεί ο Μάικ Πομπέο και θα φιλοξενηθεί στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό ΥΠΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στη Βάση Ευκολίας στο Ακρωτήρι Χανίων.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φιλοξενήσει τον Υπουργό, το σπίτι του στο Ακρωτήρι.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 17:00 ο Πρωθυπουργός και ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών θα ξεναγηθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο Απτέρας.