Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: "Έφυγε" λίγες μέρες μετά τον χαμό της δίδυμης αδελφής του

πενθος
 clock 15:12 | 04/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Θλίψη στις Βασιλειές από το θάνατο ενός 81χρονου ο οποίος ενώ επέστρεφε με το αυτοκίνητο του στο σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο προστατευτικό στηθαίο.

Στο σημείο έσπευσε αγροτικός γιατρός, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλε, ο ηλικιωμένος δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Η νεκροψία νεκροτομή που έχει παραγγελθεί θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα.

Εάν πρόκειται για τροχαίο δυστύχημα ή εάν ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συγγενείς του άτυχου άνδρα μιλώντας στο patris.gr, τόνισαν ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πριν από 15 ημέρες έχασε την δίδυμη αδελφή του

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι πριν από δύο εβδομάδες ο 81χρονος «έχασε» τη δίδυμη αδελφή του. Σύμφωνα με τα συγγενικά του πρόσωπα ο 81χρονος ήταν πολύ στεναχωρημένος. Πριν ένα μήνα έχασε μία ακόμη αδελφή.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό άνθρωπο, χαμογελαστό και πολύ καλός οικογενειάρχης.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: ΙΧ αυτοκίνητο "καρφώθηκε" πίσω από φορτηγό

Φρίκη στη Σκύρο: Πατέρας ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis