Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Δεκτή η πρόταση Καλοκαιρινού για την μετεγκατάσταση των Ειδικών Σχολείων

καλοκαιρινός
 clock 07:32 | 03/12/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός έθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εκτός ημερήσιας διαταξεως το ζήτημα στέγασης των δύο ειδικών σχολείων.

Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκε, ο Χρήστος Τζαμούσης, από την Ζωοδόχο Πηγή που στεγάζεται εδώ και χρόνια στον χώρο της Νέας Αλικαρνασσού που προτείνεται από τη δημοτική αρχή για την άμεση μετεγκατάσταση, όπως και η διευθύντρια του 2ου ειδικού νηπιαγωγείου Νικολέτα Σαμαρά, το νηπιαγωγείο της οποίας βρίσκεται ακριβώς στην ευθεία προσγείωσης - απογείωσης αεροσκαφών, από την δυτική πλευρά.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός , καταθέτοντας τον απόλυτο σεβασμό του απέναντι στους γονείς, προχώρησε σε μια σύνοψη όλων των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την Δημοτική Αρχή και θέτει το θέμα στο ΔΣ για να ληφθεί άμεσα απόφαση, λόγω του κατεπείγοντος του προβλήματος.

Η πρόταση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για άμεση μετεγκατάσταση των δύο ειδικών σχολείων στην Νέα Αλικαρνασσό, σε χώρο δίπλα από τη δομή της Ζωοδόχου Πηγής, έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία από το ΔΣ Αύριο θα ακολουθήσει και αναλυτικό δελτίο τύπου.

Image
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διαμαρτυρία από ομάδα δημοτών του Ηρακλείου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, την ερχόμενη Παρασκευή 6/12 το τεχνικό πρόγραμμα 2025 του Δήμου Ηρακλείου θα έρθει στη Δημοτική Επιτροπή και την Τρίτη 10/12 στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρκαλοχώρι: Προσφεύγουν δικαστικά κατά του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης για την υποστελέχωση του ΤΑΕΦΚ

Γαλλία: Πέφτει η κυβέρνηση Μπαρνιέ - Καταθέτει πρόταση δυσπιστίας η Λεπέν

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis