Κρήτη

Ρέθυμνο

Κρήτη: Πέταξαν άρρωστο πρόβατο μέσα σε κάδο απορριμμάτων

πρόβατο κάδος

Ακόμα ένα περιστατικό βάναυσης μεταχείρισης ζώου απασχολεί την Κρήτη. Αυτή τη φορά μία άρρωστη προβατίνα οδηγήθηκε από κάποιον ασυνείδητο σε κάδο απορριμμάτων στον παράλληλο της εθνικής, στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Το άτυχο ζώο εντόπισε κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε Αστυνομία και Ζωόφιλη Δράση, όμως θα του γίνει ευθανασία, καθώς η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.

Υπενθυμίζουμε ότι ακόμα ένα ανάλογο περιστατικό απασχόλησε την επικαιρότητα πριν από λίγες μέρες, με έναν άρρωστο τράγο που πέθανε μέσα σε κάδο στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά μέσα στο Ηράκλειο.

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

"Μουδιασμένη" η Τύλισος

αυτοκτονια

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τυλίσου μετά το τραγικό περιστατικό αυτοχειρίας ενός 50χρονου άνδρα, σήμερα το πρωί.

Ο αυτόχειρας, γνωστός σε πολλούς κατοίκους του χωριού, βρέθηκε νεκρός σε αγροτική τοποθεσία από τον κουμπάρο του ο οποίος νωρίτερα και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τον 50χρονο που του αποκάλυψε τις προθέσεις του.

Ενημερώθηκαν άμεσα οι Αρχές ωστόσο στις 10 περίπου το πρωί, το άψυχο σώμα του 50χρονου άνδρα βρέθηκε από τον κουμπάρο και τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο.

Κανείς δεν περίμενε ότι ο 50χρονος θα δώσει τέλος στη ζωή του αν και περιγράφεται μοναχικός. Ζούσε μόνο χωρίς σύζυγο και παιδιά όμως έδειχνε να είναι καλά.

Ο 50χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με στρατιωτικό όπλο το οποίο βρέθηκε δίπλα από τη σορό του.