Κρήτη

Λασίθι

Νέα ιστοσελίδα για τη Σητεία από τοπικούς φορείς

Σητεία

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας, ο  Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) και η Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρία Σητείας (Μ.Α.Δ.Ε.Σ.) σε μια κοινή πρωτοβουλία, υπό την αιγίδα του Δήμου, για να αναδειχτεί ο τόπος και τα πλεονεκτήματά του, δημιούργησαν την καινοτόμο ιστοσελίδα sitiamemories.com.

Η σελίδα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες:

ΦΥΣΗ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΕΕΣ

που επιλέχτηκαν ως οι σημαντικότεροι άξονες αποτύπωσης του τοπίου, της ιστορίας, της παράδοσης, των τοπικών προϊόντων και του τρόπου ζωής των κατοίκων της Σητείας.

Η καινοτομία του εγχειρήματος συνίσταται στη συμμετοχή των πολιτών και στην οπτική προσέγγιση του καθενός.

Εδώ μπορούν όλοι να αναρτούν τις φωτογραφίες ή τα video τους, τα οποία θα προβάλουν το φυσικό πλούτο και τον πολιτισμό του τόπου.

Το σύνολο των αναρτημένων δημοσιεύσεων θα αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της καθημερινότητάς μας στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα και την πλέον αυθόρμητη και ζωντανή διαφήμιση του Δήμου μας. 

Επιπλέον μια επιτροπή επαγγελματιών φωτογράφων και ειδικών στον χώρο προώθησης και προβολής τουριστικών προϊόντων, θα επιλέγουν τις ομορφότερες φωτογραφίες και video και θα τα προβάλλουν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία προβολής, αλλά και σε επιλεγμένους τουριστικούς ιστότοπους και περιοδικά.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στα "χέρια" της Τροχαίας το ΙΧ που... τράβηξε τα βλέμματα (βίντεο)

αυτοκινητο μέγαρο

Τα βλέμματα όλων των οδηγών που χθες βράδυ κινούνταν στην παραλιακή του Ηρακλείου, τράβηξε ένα ΙΧ το οποίο όμως ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί. 

Μετά από καταγγελίες που έγιναν, καθώς το συγκεκριμένο όχημα φέρεται να είχε εμπλακεί και σε τροχαίο ατύχημα στις 8 Ιουλίου, το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου κινήθηκε γρήγορα και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο στον χώρο όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία του άρθρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ΙΧ έχει κληθεί από την Τροχαία για τα περαιτέρω.

Δείτε το όχημα να κινείται στην παραλιακή του Ηρακλείου, σε βίντεο που ανήρτησε ο Γιάννης Λιονάκης και θα καταλάβετε για τι όχημα πρόκειται...