Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Εκπαίδευση για πρόληψη αυτοκτονιών

απόπειρα αυτοκτονίας

Η  Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου ξεκινάει εκπαίδευση φορέων του  Δήμου Σητείας με σκοπό την πρόληψη σε θέματα αυτοκτονικότητας και ψυχοπαθολογίας. Την ομάδα ψυχοεκπαίδευσης  αναλαμβάνει ο κλινικός νευρο-ψυχολόγος Γιαγκιόζης Δημήτρης και  θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στο Γ.Ν.Σητείας στο χώρο του αμφιθεάτρου  και ώρα 11.30 π.μ έως 13:00μ.μ..

Η  10η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 και ώρα 11:30π.μ. στο  Γ.Ν.Σητείας όπου θα αναπτυχθεί το θέμα «Παρουσίαση περιστατικών από τοπικούς φορείς» θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η εκπαίδευση είναι  δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία  μπορείτε να απευθύνεστε στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου.  Τηλ. 28410- 25905 mail: kinarogi@yahoo.gr
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Δεν έρχεται στο Ηράκλειο... τελικά, ο Βασίλης Κικίλιας

Βασίλης Κικίλιας

Αλλάζουν τα δεδομένα σε σχέση με την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια στο Ηράκλειο, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου..

Όπως δήλωσε στο ekriti.gr ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού, Πέτρος Αρβανιτάκης, στο αυριανό πρόγραμμα του υπουργού, δεν περιλαμβάνεται το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου είχε εκδόσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρονταν ότι ο υπουργός Τουρισμού θα παραβρεθεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Επανεξελέγη πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Βαγγέλης Καρκανάκης

Ανδρουλάκης: Να γίνει debate μεταξύ των υποψηφίων

Ηράκλειο: Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Αμμουδάρα (φωτο)

 

ESPA BANNER