Τραγωδία σήμερα στην Κρήτη. Ο γνωστός ιδιώτης καρδιολόγος της Σητείας Χριστόδουλος Καλαντζάκης εκτελέστηκε, μέσα στο αυτοκίνητό του, στον οικισμό Πιλαλήματα Σητείας, σήμερα, περίπου στις 09:00 το πρωί.
Ο δράστης πυροβόλησε τον 62χρονο με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ νωρίς το μεσημέρι προσήχθη και εξετάζεται ένας άνδρας, ως ύποπτος.
Ο άτυχος γιατρός, τα Σαββατοκύριακα επισκεπτόταν το Μακρύ Γιαλό και έκανε ιατρείο. Το νήμα της ζωή του κόπηκε καθοδόν για το χωριό και βρέθηκε αιμόφυρτος, έξω από το αυτοκίνητό του, πάνω στο οδόστρωμα.
Η σύζυγός του είναι Βουλγαρικής καταγωγής και έχουν ένα ανήλικο παιδί.
Τραγική ειρωνεία: Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης είχε σήμερα τα γενέθλιά του!

(φωτογραφία: fonien.gr)
Συγκλονισμένος δήλωσε στο ekriti.gr ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης ο οποίος ήταν συμμαθητής με τον άτυχο γιατρό. "Ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας και ένας φιλήσυχος άνθρωπος. Δε μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να του κάνει κακό".