Κρήτη

Ηράκλειο

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κρήτης

περιφέρεια καλαντα

Τα παιδιά και οι εργαζόμενοι από το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Αγ. Σπυρίδων» επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ψάλλοντας τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων. Ο Περιφερειάρχης ευχαριστώντας για την επίσκεψη και τις ευχές ανέφερε ότι «με ιδιαίτερα συναισθήματα υποδεχτήκαμε σήμερα τα παιδιά και τους εργαζόμενους από το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Ο Άγιος Σπυρίδων». Ευχαριστούμε για την επίσκεψη τους, ως Περιφέρεια είμαστε πάντα κοντά στο Κέντρο στηρίζοντας την λειτουργία του. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία στα παιδιά και στους εργαζομένους του Κέντρου».

περιφέρεια καλαντα

περιφέρεια καλαντα, by meropi

Η διοικητική υπεύθυνη του Κέντρου «Αγ. Σπυρίδων» Έφη Κούμλα από την πλευρά της ανέφερε: «Επισκεφθήκαμε και φέτος την Περιφέρεια, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, για να πούμε τα κάλαντα και να ευχηθούμε στον Περιφερειάρχη τον οποίο και ευχαριστούμε για την στήριξη. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά με υγεία». Τα παιδιά συνόδευε στη Περιφέρεια η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Ειρήνη Βαλασσά.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες