Κρήτη

Ηράκλειο

Ουρές επιβατών έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου (φωτογραφίες)

ουρές αεροδρόμιο

Ουρές επιβατών, όπως βλέπετε στις φωτογραφίεςμέχρι τους χώρους στάθμευσης, παρατηρήθηκαν σήμερα το πρωί, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, προκαλώντας εύλογη απορία, καθώς η κοσμοσυρροή είναι σύνηθες φαινόμενο στο αεροδρόμιο, όχι όμως έξω από το κτίριο! Η εξήγηση δόθηκε από τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα, ο οποίος μιλώντας στο ekriti.gr, είπε ότι ένας από τους λόγους ήταν οι μαζικές αναχωρήσεις επιβατών για το εξωτερικό, με πτήσεις, προγραμματισμένες, η μία μετά την άλλη.

ουρές αεροδρόμιο

ουρές αεροδρόμιο, by renas

Ωστόσο υπάρχουν άλλοι δύο λόγοι: Η μείωση, από 1ης Νοεμβρίου, στο ήμισυ (από 180 περίπου, σε 90), του προσωπικού security που απασχολείται στο αεροδρόμιο, καθώς και η μετάβαση του έργου φύλαξης, που ανέλαβε από σήμερα.
 

ουρές αεροδρόμιο

ουρές αεροδρόμιο, by renas

Ο κ. Πλιάκας διαβεβαίωσε οτι θα αυξηθεί ο αριθμός του προσωπικού το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς και ότι ομαλοποιήθηκε πλήρως η κίνηση στο αεροδρόμιο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής