Κρήτη

Ηράκλειο

Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος στο Ράδιο Κρήτη

img_20190220_113025.jpg

Στην εκπομπή του Κωστή Συλιγάρδου ήταν καλεσμένος ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος και η φιλόλογος Χριστίνα Αλεξάκη.
Ο κ Θεοδωρόπουλος στη διάρκεια της παρουσίας του στο Ράδιο Κρήτη, σχολίασε την επικαιρότητα, τα όσα βιώνουμε σε πολιτικό επίπεδο, αναφερόμενος φυσικά και στο νέο του μυθιστόρημα, που είναι η αιτία του ταξιδιού του, έπειτα από αρκετά χρόνια, στην Κρήτη.

Ο κ. Θεoδωρόπουλος θα παρουσιάσει το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Σελάνα», ένα μυθιστόρημα για την περιπέτεια της δημιουργίας που αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας με τίτλο «Το μυθιστόρημα του Παρθενώνα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το βράδυ, στο NTORE SYMPOSIA (Πλατεία Ελευθερίας), στο Ηράκλειο, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Χριστίνα Αλεξάκη, ο παιδίατρος-νεογνολόγος Γιάννης Νταγιάννης και ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, Δρ Πανεπιστημίου Κρήτης Σταύρος Σηφάκης.

Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα