Κρήτη

Ηράκλειο

Κουράκης για Γεννηματά: Οι μεγάλες παρακαταθήκες που μας αφήνει θα παραμένουν πάντα ζωντανές

Γιάννης Κουράκης

Για την Φώφη Γεννηματά μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης, με αφορμή την παρουσία του στην Μητρόπολη, Αθηνών για να παρακολουθήσει την εξόδιο ακολουθία.

"Οι Αυτοδιοικητικοί της Κρήτης, η Κρήτη  αλλά και ως φίλος, αποχαιρετούμε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με αισθήματα βαθειάς οδύνης και θλίψης..

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε μεγάλες μάχες, μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, για τη Δημοκρατία, για τα πραγματικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, την Κοινωνία  και  ειδικά για τους αδύναμους. 

Υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία το θεσμό της Υπερνομαρχίας Αθήνας – Πειραιά, όπου αγωνίστηκε με αποφασιστικότητα, με μεθοδικότητα και με ακατάβλητη δύναμη για την αποκέντρωση, για το δημοκρατικό προγραμματισμό, για την ανάπτυξη και τους θεσμούς.

Οι μεγάλες παρακαταθήκες που μας αφήνει θα παραμένουν πάντα ζωντανές και θα μας οδηγούν στην πορεία και στους αγώνες μας, για μια δίκαιη κοινωνία.

Θα την θυμόμαστε πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φώφη Γεννηματά: "Αντίο μαμά" - Συγκλόνισαν με τους επικήδειους τα τρία της παιδιά

Φώφη Γεννηματά: To "τελευταίο αντίο" από τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ

Σακελλαροπούλου για Φώφη Γεννηματά: Έκανε οίστρο ζωής τον φόβο του θανάτου

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής

Περιπολικό

Εξιχνιάστηκε σήμερα (1/12) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, υπόθεση κλοπής που διαπράχτηκε στα Χανιά.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού κατηγορούμενου για κλοπή. Ειδικότερα, την 02.11.2021 άγνωστο άτομο αφαίρεσε από επιχείρηση κινητό τηλέφωνο συνολικής χρηματικής αξίας 1.100 ευρώ.

Από την έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας, καθώς και από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kρήτη: Βγήκαν τα μαχαίρια μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών!

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο φαράγγι

Κρήτη: Διαβούλευση Δήμων - ΦΟΣΔΑ για αλλαγές στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων

 

ESPA BANNER