Κρήτη

Ηράκλειο

ΙΤΕ: Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου στον Νεκτάριο Ταβερναράκη για την επανεκλογή του

Λαμπρινός - Ταβερναράκης

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στον πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Νεκτάριο Ταβερναράκη, για την επανεκλογή του.

Ο Δήμαρχος αναφέρει στο μήνυμα:

«Η ομόφωνη επανεκλογή σας στην θέση του προέδρου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, αποτελεί δίκαιη επιβράβευση της πολύτιμης συμβολής σας στην λαμπρή πορεία του ΙΤΕ παγκοσμίως.

Είναι βέβαιο ότι, και κατά την νέα θητεία σας, το ΙΤΕ με τα ερευνητικά του επιτεύγματα και με τις πολυμερείς δραστηριότητές του, θα παραμένει κορυφαίο και διεθνώς ανταγωνιστικό επιστημονικό Ίδρυμα, δικαιώνοντας την μακρόχρονη πορεία του.

Στον Δήμο Ηρακλείου, προσδοκούμε την εξακολούθηση της αγαστής συνεργασίας μας, αποδέκτης της οποίας είναι πάντα το κοινωνικό σύνολο. Θερμά συγχαρητήρια, και καλή δύναμη στην συνέχεια του έργου σας».

Ειδήσεις σήμερα

Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης: Χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις για παιδιά!

Ηράκλειο-Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Ζητούν από τον ΟΑΕΔ γρήγορες διαδικασίες... για να κάνουν γιορτές

Κρήτη - κορωνοϊός: Ραντεβού για το εμβόλιο στα φαρμακεία - Πότε έρχεται το τεράστιο ψυγείο

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER