Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το τένις κερδίζει έδαφος και νέους αθλητές

τουρνουά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. το                         3ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟY που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ- ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με την Ζ’ ΕΦΣΑΚ και το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στις εγκαταστάσεις του.
Χθες Δευτέρα 13 Ιουνίου έγιναν οι τελικοί και στις τρεις κατηγορίες MASTER’S ΑΝΔΡΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ 18+ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ. 
Στον τελικό της κατηγορία MASTER’S αναμετρήθηκαν ο Μπόγρης Κώστας με τον Ταμιωλάκη Μιχαήλ και τελικό νικητή τον Ταμιωλάκη με 62 61.  Στην κατηγορία Ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιωτίδης Πάνος που κέρδισε τον Πάγιο Παναγιώτη με 61 67(3) 10-7. Τέλος στις γυναίκες νικήτρια ήταν Σωμαράκη Μαρία που κέρδισε την Ραμουτσάκη Μίρκα με 62 36 10-8.

τουρνουά

τουρνουά, by gpapadakis

Τους τελικούς παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου  κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς, ο Πρόεδρος του Δοπαφμαη κ. Γιώργος Βουρεξάκης καθώς και πολλοί φίλοι του τένις. Μετά τους τελικούς έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές,  ενώ ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ- Δήμος Ηρακλείου, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στην Ζ’ ΕΦΣΑΚ, την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Σπυριδάκης Γιάννης, στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Δελάκης Μιχάλης και στον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Νικηφοράκη Σταύρο για την σημαντική συμβολή τους στην διεξαγωγή του Τουρνουά.  
Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» αμέσως μετά τις απονομές παρέθεσε γεύμα στα μέλη της οργανωτικής επιτροπή: τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βαρδαβά Κώστα, τον Πρόεδρο του Δοπαφμαη κ. Βουρεξάκη Γιώργο, και τα μέλη Ανδρεαδάκη Νεκτάριο και Τσαπάκη Γιάννη,  τα στελέχη του Δοπαφμάη και τα μέλη της Ζ’ ΕΦΣΑΚ.
Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2017 όπου όλοι μαζί Δήμος και Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα ακόμα μεγαλύτερο τουρνουά. 

Κρήτη

Άρωμα Κρήτης... στη μεγάλη επένδυση της Amazon στην Ελλάδα

μαρίνα σταυρακαντωνάκη

Mια Κρητικιά, αποτέλεσε τον συνδετήριο κρίκο για τη μεγάλη επένδυση της εταιρίας Amazon στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti η Public Policy Manager της Amazon για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μαρίνα Σταυρακαντωνάκη, κόρη του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιώργου Σταυρακαντωνάκη, με τις γνώσεις και τις ικανότητές της, έφερε σε επαφή Έλληνες και Αμερικανούς, ώστε να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις χώρες όπου η Amazon Web Services θα επενδύσει για την πρώτη επέκταση της υποδομής Local Zone (Τοπικές Ζώνες) εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι θα γίνει η επιλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

ESPA BANNER