Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - mini lockdown: Άρση ζητούν οι Επαγγελματίες Επισιτισμού και Διασκέδασης

εστίαση

Κινητοποίηση πραγματοποιούν την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεησημέρι έξω από την Περιφέρεια Κρήτης ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το παρατεταμένο mini lockdown στην Π.Ε Ηρακλείου, το οποίο προκαλεί οικονομική ζημιά στις επιχειρήσεις.

Την κινητοποίηση στηρίζουν ο Σύλλογος Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού νομού Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών νομού Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Εργαζομένων Αναπαραγωγής Μουσικής, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και η ΟΕΒΕΝΗ.

Η ανακοίνωση:

"Το παρατεταμένο mini lockdown και τα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση στο Ηράκλειο, έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτα οικονομικά προβλήματα στον κλάδο της εστίασης και φυσικά στους εργαζόμενους μας, καθώς και σε όλους τους κλάδους των προμηθευτών που εξαρτώνται από την εστίαση. Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού νομού Ηρακλείου, τον Σύνδεσμο Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών νομού Ηρακλείου, τον Σύνδεσμο Εργαζομένων Αναπαραγωγής Μουσικής, το ΕΚΗ και την ΟΕΒΕΝΗ θα προβούν σε διαμαρτυρία την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να δοθούν οι απαιτούμενες απαντήσεις. Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους παραγωγικούς φορείς που έχουν άμεση σχέση με τον κλάδο μας και το σύνολο της κοινωνίας να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Σε απόγνωση οι καλλιτέχνες - Αλλάζουν... νομό κι επάγγελμα για να ζήσουν

Σεισμός - Αρκαλοχώρι: Κοιμούνται επί μήνες "κάτω απ' τ' άστρα" περιμένοντας τους οικίσκους!

Δήμος Μυλοποτάμου: Εντόπισαν την χασισοφυτεία και τον καλλιεργητή (φωτο)

Κρήτη

Λασίθι

Κρήτη: Ο γλέντι είχε κακή κατάληξη μετά τις μπαλωθιές

μπαλωθιές

Σχόλασε νωρίς και επεισοδιακά το γλέντι με ζωντανή μουσική σε χωριό του Οροπεδίου Λασιθίου που έγινε χθες το βράδυ σε ταβέρνα.

Η αστυνομία εκλήθη από περίοικους που ανέφεραν ότι στην εκδήλωση έπεφταν μπαλωθιές.

Την ώρα που αστυνομικοί του ΤΑΕ Λασιθίου πήγαιναν στο χώρο, δύο άνδρες έφευγαν με το αυτοκίνητό τους, το οποίο εγκατέλειψαν μετά από λίγο και άρχισαν να τρέχουν.

Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη άμεσα και ο δεύτερος διέφυγε στα χωράφια, για να εμφανιστεί σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο αυτοκίνητο βρέθηκαν φυσίγγια τα οποία εξετάζονται από την αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Επεισοδιακή καταδίωξη για παράνομο κυνήγι - Πυροβόλησε εναντίον θηροφυλάκων

Κρήτη: 50χρονη λήστεψε υπό την απειλή μαχαιριού έναν 90χρονο

 

ESPA BANNER