Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο φανάρι

φανάρι2

Με διαδικασίες εξπρές αποκαταστάθηκε ο φωτεινός σηματοδότης που είχε δεν λειτουργούσε χθες το πρωί στην παραλιακή Ηρακλείου στο ύψος του "ΤΑΛΩΣ PLAZA". 
Το τεχνικό συνεργείο του δήμου αφού εντόπισε τη βλάβη που προήλθε από ένα σάπιο, πολυκαιρισμένο καλώδιο πολύ γρήγορα το αντικατέστησαν και έδωσαν το φανάρι στην κυκλοφορία.
Η ολοκλήρωση των εργασίών έγινε λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση του ekriti.gr, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου, όπου τα φανάρια δεν λειτουργούν επί μέρες...

Κρήτη

Ηράκλειο

Προσοχή στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην Αμμουδάρα

βλάβη αγωγός ΔΕΥΑΜ

Βλάβη στα δίκτυα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μαλεβιζίου είναι η αιτία εκτροπής της κυκλοφορίας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην περιοχή της Αμμουδάρας. Η βλάβη εντοπίζεται περίπου στο ύψος του Ζαχαροπλαστείου Galletto με τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑΜ να βρίσκονται ήδη στο σημείο, προκειμένου να την αποκαταστήσουν. Τις εργασίες συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έως και αύριο Παρασκευή, καθώς παρατηρήθηκε εσωτερική καθίζηση. Για το γεγονός ενήμερο είναι το Αστυνομικό Τμήμα Αμμουδάρας που φροντίζει για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς και η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ, σχετικά με τη διέλευση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ από το σημείο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση στην περιοχή της Αμμουδάρας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν την ειδική σήμανση και τις οδηγίες εκτροπής της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΑΚ: Όχι άλλα λόγια αλλά έργα - Τι ζήτησαν οι αιρετοί από το υπουργείο Ανάπτυξης

Ηράκλειο - Open Mall: Οδεύει προς "επιτήρηση" το έργο και στο ...βάθος απένταξη!