Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Χάρης Μαμουλάκης: Τιμή στους Ήρωες του Πυροσβεστικού Σώματος

χάρης μαμουλάκης
 clock 15:30 | 12/11/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών, όπως έχει χαρακτηριστεί η 12η Νοεμβρίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Το Πυροσβεστικό Σώμα τιμά τους Πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας, η κοινωνία μας τιμά τους Ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για να μας προστατέψουν, για να σώσουν ζωές και περιουσίες.

Με σεβασμό και ταπεινοφροσύνη, όπως ακριβώς αρμόζει στους γενναίους του τόπου μας, θυμόμαστε ότι και η Κρήτη έχει πληρώσει τον δικό της φόρο αίματος, έχει τους δικούς της Ήρωες.

Ας είναι η μνήμη τους αιωνία κι ας μην θρηνήσει ποτέ ξανά θύματα η μεγάλη Πυροσβεστική οικογένεια.»

 

 

Η Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών καθιερώθηκε το 2006, σε ανάμνηση του πρώτου νεκρού πυροσβεστικού υπαλλήλου, του Δόκιμου Πυροσβέστη Κων/νου Πούλιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της 12ης Νοεμβρίου 1942.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis