Κρήτη

Ηράκλειο

Εξετάσεις οδηγών για οχήματα μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων

βυτιοφορο

Από την Δ/νση Μεταφορών & Επικ/νιων της Π.Ε Ηρακλείου ανακοινώνεται ότι, προκηρύσσονται εξετάσεις για την απόκτηση- ανανέωση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικινδύνων εμπορευμάτων A.D.R. σύμφωνα με την αριθμ. 39724/18-02-2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου .

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν στις 23/10/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 στην αίθουσα εξετάσεων της Δνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηρακλείου.

Οι υποψήφιοι για να συμετάσχουν στις προγραμματισμένες εξετάσεις θα πρέπει να απευθυνθούν στις σχολές στις οποίες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να συμπεριληφθούν στις αναλυτικές καταστάσεις που θα υποβληθούν στην υπηρεσία μας μέχρι 20/10/2020

Κρήτη

Κρήτη: Ρεκόρ προστίμων σε πελάτες, εργαζόμενους και επαγγελματίες

επισιτισμος μασκα

Συνολικά 41 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν χθες σε όλη την Κρήτη, αριθμός ρεκόρ, σε μία περίοδο που η μάσκα πρέπει να είναι απαραίτητο "οπλο" για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Το γεγονός ότι τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε εργαζόμενους, πελάτες ακόμα και σε επαγγελματίες, προκαλεί προβληματισμό.

Αναλυτικά:

Στην ΠΕ Ηρακλείου επιβλήθηκαν 29 πρόστιμα, 23 σε εργαζόμενους, 2 σε πελάτες καταστημάτων, 1 σε επιβάτη λεωφορείου και 3 σε επιβάτες Ταξί.

Στην ΠΕ Ρεθύμνου επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα, 3 σε εργαζόμενους, 1 σε οδηγό Ταξί και 1 σε πελάτη καταστήματος.

Στην ΠΕ Χανίων επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα, 1 σε οδηγό Ταξί, και 3 σε εργαζόμενους και

Στην ΠΕ Λασιθίου επιβλήθηκαν 3 πρόστιμα, 1 σε υπάλληλο καταστήματος και 2 σε πελάτες κομμωτηρίου.