Κρήτη

Ηράκλειο

"Επιθεώρηση" Αναστασάκη σε ΕΠΑΛ του Ηρακλείου

αναστασακης

 Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ηρακλείου και το ΕΠΑΛ Ειδικής Αγωγής στην οδό Ανθηρού, στην περιοχή Άη Γιάννη Χωστού επισκέφθηκε χθες, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ κ. Κωνσταντίνο Πλουμή καθώς και με τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Μάρκο Αναγνωστάκη και συζήτησε μαζί τους τις ανάγκες και τα τεχνικά θέματα του κτηριακού συγκροτήματος.

αναστασακης

αναστασακης, by meropi

Οι εκπαιδευτικοί αναφέρθηκαν σε ορισμένες άμεσες παρεμβάσεις που θα πρέπει να γίνουν στις κτηριακές εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος (τοιχίο αύλιου χώρου, πρανή κ.α.) και κάλεσαν τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και την Τεχνική Υπηρεσία να δουν από κοντά και να συμπεριλάβουν στον προγραμματισμό τους. Ο κ. Αναστασάκης άκουσε με προσοχή τα θέματα και επεσήμανε πως «θα καταβληθεί προσπάθεια για να διευκολύνει το δύσκολο έργο της ειδικής αγωγής από τον Δήμο Ηρακλείου».
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Θλίψη: "Έσβησε" στο ΠΑΓΝΗ ο 16χρονος Νικόλας...

πενθος

Πάλεψε γενναία επί έναν μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε ο 16χρονος Νικόλας, το αγόρι που από μία βουτιά στα Φαλάσαρνα, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον αυχένα.

Ο νεαρός τραυματίστηκε στις 4 Ιουλίου και από το νοσοκομείο Χανίων διεκομίσθη εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύτηκε στην Ορθοπεδική Κλινική ωστόσο στα μέσα Ιουλίου εισήχθη στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Έκτοτε νοσηλευόταν εκεί και δυστυχώς σήμερα οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν εγκεφαλικό θάνατο, είδηση που προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Έκανε μια κλοπή κάθε ...μέρα - Σύλληψη από την αστυνομία

Κρήτη - Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Δραματική έκκληση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών μέσω του Ράδιο Κρήτη στους πολίτες