Κρήτη

Ηράκλειο

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη 16η Γεωργική Έκθεση Μεσσαράς

37533590_10216524052796533_8647453395323453440_n.jpg

 
Σταθερός αρωγός της Γεωργικής Έκθεσης Μεσσαράς το Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετέχει και φέτος με δικό του περίπτερο στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής, με σκοπό τη στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα και την προώθηση των κρητικών προϊόντων.
 
Στελέχη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου θα ενημερώνουν σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης  για τις υπηρεσίες που παρέχει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στα μέλη του, ενώ σήμερα το απόγευμα ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Κώστας Καδιανάκης θα παρουσιάσει αναλυτικά τις «Δράσεις και Πρωτοβουλίες του Επιμελητήριου Ηρακλείου στην ανάπτυξη της Τοπικής Επιχειρηματικότητας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλειου».
 
Κατά τα χθεσινά εγκαίνια της 16ης διοργάνωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης αναφέρθηκε στη συμβολή της έκθεσης, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, στην ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά και στις ευκαιρίες δικτύωσης και εξωστρέφειας που προσφέρει ακόμη, τονίζοντας ότι τέτοιες αποκεντρωμένες δράσεις μπορούν να ενισχύσουν την ποιοτική αναβάθμιση του αγροτοβιομηχανικού τομέα της περιοχής.
 

Κρήτη

Ηράκλειο: Εξαφανίστηκε ανήλικη τουρίστρια

αστυνομία

Mία 16χρονη κοπέλα από τη Γαλλία αναζητούν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα εξαφανίστηκε, ενώ βρισκόταν με την οικογένεια της στο αεροδρόμιο του Ηράκλειου, λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος που θα τους μετέφερε στην πατρίδα τους.

Την εξαφάνισή της δήλωσαν οι γονείς της στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα "Νίκος Καζαντζάκης", με τους αστυνομικούς να την αναζητούν και να εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η νεαρή έχει επικοινωνήσει - μέσω sms στα κινητά - με τους γονείς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: 279 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κρήτη: Τον βρήκαν νεκρό σε μονοπάτι στην Αγία Ρουμέλη

Ηράκλειο: Παρ'ολίγον πνιγμός σε πισίνα ξενοδοχείου