Κρήτη

Ηράκλειο

Έπεσε από τα τείχη και σκοτώθηκε - Θρήνος σε γειτονιά του Ηρακλείου

ΕΚΑΒ

Θρήνος σε γειτονιά του Ηρακλείου! Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr, μια γυναίκα, έπεσε από τα ενετικά τείχη και έχασε τη ζωή της, δίπλα από το Καπετανάκειο, στο κέντρο της πόλης!

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Δυστυχώς όμως ήταν αργά, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο. Έντρομοι παρακολουθούσαν τα όσα διαδραματίζονταν οι κάτοικοι της περιοχής.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν τα αίτια της τραγωδίας.

Γιώργος Λαμπράκης

Κρήτη

Ηράκλειο

Αίτημα να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης Καρτερός και Ν.Αλικαρνασσός

καρτερός πλημμύρα

Με εντολή του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, προκειμένου να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές του Καρτερού και της Νέας Αλικαρνασσού.

Επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι να αξιοποιήσει τα όσα προβλέπει η νομοθεσία σε αυτό το πλαίσιο, τα σχετικά κονδύλια για αποζημιώσεις και αποκαταστάσεις ζημιών καθώς και την επιτάχυνση στην εκτέλεσης αποφάσεων που θα ληφθούν στο πλαίσιο ανακούφισης των πλημμυροπαθών.

Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο αίτημα κατέθεσε και ο Δήμος Χερσονήσου μετά την πρωτοφανή χαλαζόπτωση που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές.