Κρήτη

Ηράκλειο

Αρκαλοχώρι: Προσκύνησαν την εικόνα της Παναγίας "Φοβεράς Προστασίας"

Εικόνα

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτη η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου υποδέχθηκε στο Αρκαλοχώρι την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας «Φοβεράς Προστασίας» από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους. Η Ιερά Εικόνα αφιχθεί στο Αρκαλοχώρι το Σάββατο στις 20:00, όπου μπροστά από τον Μητροπολιτικό Ναό πραγματοποιήθηκε επίσημη υποδοχή από τις αρχές, τον κλήρο και τον λαό της πόλεως.

Εικόνα

Εικόνα, by gpapadakis

Εικόνα

Εικόνα, by gpapadakis

Εικόνα

Εικόνα, by gpapadakis

Εικόνα

Εικόνα, by gpapadakis

εικόνα

εικόνα, by gpapadakis

Η Εικόνα θα αναχωρήσει απόψε για το Άγιον Όρος.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σας ήρθε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας; Δεν είναι αστυνομικός αλλά ...ιός!

αστυνομία

Τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται κάποιοι ασυνείδητοι, για να προκαλέσουν προβλήματα και να διασπείρουν την ανησυχία.

Κι αυτό γιατί πολλοί Ηρακλειώτες τις τελευταίες ώρες, έχουν λάβει στα κινητά τους τηλέφωνα ένα περίεργο μήνυμα. Σύμφωνα με το περιεχόμενό του, ο χρήστης του τηλεφώνου "προειδοποιείται" να "διαλύσει παράνομη συνεύρεση άνω των τριών ατόμων αλλιώς η αστυνομία θα προβεί σε συλλήψεις", ενώ ως αποστολέας εμφανίζεται η Ελληνική Αστυνομία.

Πολίτες που απευθύνθηκαν άμεσα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν αποστέλλονται μηνύματα από την υπηρεσία, αλλά και πως το συγκεκριμένο sms είναι ...ιός! Προσοχή λοιπόν...

Δείτε το μήνυμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Κρήτη - κορωνοϊός: 64 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Οργή πολιτών για τα rapid test που καλούνται να πληρώσουν!

Κορωνοϊός - Ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία: Δίνουν εκτάκτως εξιτήρια για να αδειάσουν κλίνες