Κρήτη

Ηράκλειο

Αποφοιτήσατε από το Καπετανάκειο το 1991; Σας ενδιαφέρει

Καπετανάκειο

Οι απόφοιτοι έτους 1991 του 1ου Γενικού λυκείου Ηρακλείου (Καπετανάκειο) φοράνε ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζίν παντελόνι όπως τότε...Παίρνουν μαζί τους φωτογραφίες του λυκείου και πολλές επαγγελματικές κάρτες τους και έρχονται στο καφέ Μαρίνα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στι 8 το βράδυ.
Θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να παραστούν και όσοι καθηγητές μπορούν, αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα. Ως την τρίτη 30 Αυγούστου επικοινωνήστε με μήνυμα στο τηλέφωνο 6972 890987 γράφοντας παρόν και το ονοματεπώνυμο σας, για να γίνουν οι κρατήσεις και να κλείσει το μενού στο μαρίνα.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής