Κρήτη

Ηράκλειο

Άμεση και σκληρή η απάντηση Κουράκη για τον απολογισμό του Δημάρχου

Κουράκης

Σκληρή είναι η απάντηση της Δημοτικής Παράταξης Ηράκλειο - Ανοικτοί Ορίζοντες με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη στα όσα αναφέρει ο νυν δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός κατά τον απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής τη διετία που πέρασε.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Γιάννη Κουράκη αναφέρονται τα εξής:

Δεν συμμερίζεται προφανώς την Αριστοτέλεια ρήση ''ουκ εν τω πολλώ το ευ'' η σημερινή Δημοτική Αρχή, αν κρίνομε από τις... σελίδες του απολογισμού. Δεν είμαστε βέβαιοι, αν στην ιστορία του θεσμού υπάρχει άλλος τόσο μακροσκελής απολογισμός, είμαστε όμως απολύτως βέβαιοι, ότι δεν υπήρξε ποτέ άλλος απολογισμός με τέτοια και τόση απόκλιση, της ''θεωρίας'' από την πράξη. Των λόγων δηλαδή, από το έργο που  παράχθηκε στην πόλη, από μια Δημοτική Αρχή που διανύει ήδη τον τρίτο χρόνο της θητείας της.
Πέρα όμως από το  μέγεθος, εκεί που ο απολογισμός.... υπερέχει είναι το θέμα της ''σεμνότητας'' που τον χαρακτηρίζει. ''Μέσα σε δυο χρόνια έχουν γίνει τόσα ,όσα δεν είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες'', μας είπε -απολύτως σοβαρά - η παρούσα Δημοτική Αρχή. 
Όσα δηλαδή δεν κατάφεραν οι Δημοτικές Αρχές των Καλοκαιρινού, Καρέλλη, Κληρονόμου,  Φαρσάρη, Ασλάνη και Κουράκη συνολικά, τα κατάφερε, μέσα σε δύο μόλις χρόνια, ο κ. Λαμπρινός!
Περίεργο βέβαια που ένα τόσο ''λαμπρό'' έργο ,δεν είναι ορατό από τους πολίτες, που διαπιστώνουν καθημερινά, ότι τα μόνα έργα που γίνονται στην πόλη, είναι εκείνα που είχαν μελετηθεί, ενταχθεί χρηματοδοτικά και δημοπρατηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Κουράκη.
''Πες -πες κάτι θα μείνει'' είναι ένας κανόνας της προπαγάνδας. Ευτυχώς-δυστυχώς για κείνους που τα ισχυρίζονται- ο κόσμος είναι πια υποψιασμένος και δεν καταπίνει  ότι του σερβίρουν έστω κι αν έχει ελκυστικό περιτύλιγμα.
Για τα λοιπά ''οψόμεθα'' την Τετάρτη, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, ενός έργου, που, ελπίζουμε, να μην ισχυριστεί η Δημοτική Αρχή ότι κι αυτού η ...πατρότητα της ανήκει. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό και ...πυρομαχικά

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (19/1) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και όπλων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 γραμμάρια  καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 125 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα μηχανισμό αναγόμωσης, δύο στιλέτα και κροτίδες .

Η ποσότητα  του καπνού που κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δολοφονία μητέρας στην Κρήτη: Συνελήφθη στο Ηράκλειο ο Νορβηγός σύντροφός της!

Ηράκλειο: Συναγερμός για γυναίκα που έπεσε στα νερά του λιμανιού